Velkommen til kunnskap og debatt om byutvikling

Byutvikling dreier seg om både fag og politikk. BULL er et fagnettverk som ønsker å bidra med tverrfaglige innspill til den politiske debatten. Vi ønsker at andre fagfolk og politikerne – både nasjonalt og lokalt – skal interessere seg mer for bypolitikk og utformingen av våre byer og lokalsamfunn gjennom offentlig planlegging og politikk. Her kan du lese mer om BULL.

Les og studer. På bullby.net finner du alle innlegg under hovedmenyens Blogg. Nettstedet inneholder også omtaler og lenker til artikler og publikasjoner som BULLs medlemmer har skrevet og uttalelser som BULL har kommet med. Du kan også finne  tips om andres artikler og debattinnlegg om byutvikling, og lenker til annet fagstoff på nettet.

Søk etter stoff ved bruk av hovedmenyen øverst der du kan velge spesielle fagtema eller byregioner. Ved å bruke søkefeltet til høyre kan du søke på forfatternavn, selvvalgte stikkord osv. Bruk det tilgjengelige stoffet, men oppgi kilden – Bullby.net og forfatteren. Lag gjerne lenker direkte til aktuelle innlegg eller artikler.

Interne sider er kun for medlemmene, som kan logge seg inn nederst til høyre. Der finnes hovedsakelig møtekalender, referater og dokumenter som er under arbeid.

Bidra selv. Korte kommentarer kan skrives direkte til publiserte innlegg. I bloggen kan du også sende inn egne innlegg ved hjelp av et skjema med enkle redigeringsfunksjoner. For generelle innspill benyttes kommentarskjema under “Kontakt oss” i hovedmenyen. Vi må ha både navn og epostadresse på alle bidragsytere, og alle kommentarer og innlegg blir moderert av redaksjonen, slik at vi unngår useriøse bidrag.

Lag gjerne innlegg med støtte i vår veiledning for artikkelbidrag til nettstedet. Du kan gi oss lenker til andre offentliggjorte artikler på nettet uten å komme i konflikt med opphavsretten. Skriv da en kort ingress som forteller hovedpoenget og gir leselyst, som vi kan bruke som en innledning.

Vennligst bidra til god presseskikk og respekter opphavsretten. Hjelp oss med å følge god og lovfestet praksis ved offentlig publisering. Det gjør du ved å ta hensyn til Redaktørplakaten og reglene for gjenbruk og sitatrett.

Lykke til!